tvh consult deinze logo
logo TVH consult - deinze
tvh facebook icon
icon blog
icon email

TVH CONSULT: UW ADVISEUR VAN BIJ DE START

Wanneer schakelt u welke instantie in? Hoe moet u omgaan met isolatie? Welke wetten zijn wanneer van kracht? We begrijpen dat u het noorden kan kwijt geraken in de complexe bouwwereld. TVH CONSULT gaat echter geen vraag uit de weg als het gaat om bouwadvies.

Bent u uw bouwplannen nog aan het opmaken? Dat is meteen het perfecte moment om een adviesbureau als TVH in te schakelen. Alles begint bij een goed plan. Maak de juiste keuzes en zorg ervoor dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. Achteraf de plannen nog aanpassen is altijd moeilijker. Bezorg ons alle nuttige informatie omtrent uw project, of dat nu een ruwe schets of afgewerkt plan is, en we overlopen samen elk detail. Het zal u een hoop slapeloze nachten besparen.

TVH CONSULT stuurt u in elke fase van uw bouwplannen naar een duurzaam, betaalbaar, energiezuinig en comfortabel bouwproject. Naast algemeen bouwtechnisch advies, delen we daarom graag onze kennis met u omtrent energie, veiligheid en expertises.

"Volgens het waterverkoopreglement moet de privéwaterafvoer gekeurd worden op de correcte scheiding van regenwater en afvalwater, op de correcte aansluiting op de riolering en in het geval van nieuwbouw op de aanwezigheid van een regenwaterput."
Detlef Deckmyn - tvh consult
Detlef Deckmyn
Projectingenieur

Doen jullie ook stabiliteits-studies?

Ook hiervoor kan je bij TVH terecht! Een stabiliteitsstudie omvat het ontwerp, de berekening van elementen in onder meer gewapend beton, staal en hout, en de nodige opvolging hiervan. We realiseren projecten op vraag van zowel particulieren als bedrijven, aannemers, architecten en openbare besturen. Wij werken hiervoor samen met een vaste partner.

Vraag een stabiliteitsstudie aan