tvh consult deinze logo
logo TVH consult - deinze
tvh facebook icon
icon blog
icon email

STAP VOOR STAP NAAR EEN ENERGIEZUINIGE WONING

Een slecht geïsoleerde woning verbruikt meer energie dan een goed geïsoleerde woning. U valt wellicht niet van uw stoel nu. Er zijn echter nog steeds te weinig energiezuinige woningen. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in, en is de energieprestatie van een gebouw in onze huidige samenleving een hot item.

Koopt, verhuurt of (ver)bouwt u een woning of ander bouwproject? Neem dan de juiste beslissingen en maatregelen wat betreft de energieprestatie van uw project… van bij de start! Een optimale energieprestatie ontstaat namelijk in de ontwerpfase. Het is evident dat TVH CONSULT u van bij het begin hierin begeleidt.

Vindt u flexibiliteit ook zo belangrijk? Dan hebben we fijn nieuws. Na uw goedgekeurde offerte laten we u niet langer dan twee weken wachten op ons gedetailleerd verslag van de voorcalculatie EPB. Voor het Energieprestatiecertificaat hebben we zelfs maar een week nodig. Een kleine en tijdsefficiënte moeite met een groot resultaat, zeg maar.

"Bouw je een nieuwbouwwoning of renoveer je een bestaande woning energetisch ingrijpend? Dan heb je naast een EPB-verslaggever ook een ventilatieverslaggever nodig."
Thomas Vanhaesebroeck - TVH consult
Thomas Vanhaesebroeck
Zaakvoerder