tvh consult deinze logo
logo TVH consult - deinze
tvh facebook icon
icon blog
icon email

Vacatures bij TVH Consult

EPB-VERSLAGGEVER

Functieomschrijving

TVH CONSULT is een multidisciplinair studiebureau en werd opgericht in 2009. Wij leveren dagdagelijks technisch en bouwkundig advies aan onze klanten, zijnde architecten, bouwfirma’s, promotoren en bouwheren. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een EPB-verslaggever. EPB staat voor Energieprestatie en Binnenklimaat. TVH CONSULT berekent, simuleert en stelt oplossingen voor om een duurzaam en energiezuinig bouwproject tot stand te brengen. We werken samen met bouwheer, architect en aannemer naar het meest energie- en kostenefficiënte ontwerp. We focussen ons daarbij eveneens op alle details en bouwknopen in functie van de recentste EPB-eisen. Zowel in ontwerpfase als in uitvoeringsfase ben je adviseur voor de bouwpartners en werk je proactief mee om het project tot een goed einde te brengen.

VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR

Functieomschrijving

TVH CONSULT is een multidisciplinair studiebureau en werd opgericht in 2009. Wij leveren dagdagelijks technisch en bouwkundig advies aan onze klanten, zijnde architecten, bouwfirma’s, promotoren en bouwheren. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een veiligheidscoördinator niv A/B. Als veiligheidscoördinator coördineer je de veiligheid op diverse bouwwerven. Je organiseert zelf jouw werfbezoeken en vergaderingen en vertrekt van thuis uit. Op de werven doe je nazicht of bespreking m.b.t. de te nemen preventiemaatregelen. Daarna maak je hiervan een werfverslag op (via iPad). Je staat in nauw contact met het kantoor voor de verslaggeving. De job bestaat hoofdzakelijk uit terreinwerk.

KEURDER

Functieomschrijving

TVH CONSULT is een multidisciplinair studiebureau en werd opgericht in 2009. Wij leveren dagdagelijks technisch en bouwkundig advies aan onze klanten, zijnde architecten, bouwfirma’s, promotoren en bouwheren. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een keurder. Als keurder sta je in voor de diverse keuringen die in ons vakgebied liggen zoals de opmaak van EPC's, keuringen riolering, luchtdichtheidstests en ventilatieverslaggeving. Je job bestaat uit een afwisseling van terrein- en kantoorwerk. Je hebt de mogelijkheid om de verschillende types keuringen uit te voeren zodat je een heel gevarieerde job hebt binnen een jong en dynamisch team.